Anny Vaneker

Anny Vaneker

Mijn naam is Anny Vaneker-Booijink en ik ben geboren te Fleringen in 1957. In 1979 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna heb ik altijd verdere scholing gevolgd als Manuele therapie Maitland, bindweefseltherapie ,voetreflexmassage. Daarna de vierjarige deeltijdopleiding klassieke acupunctuur Pa Kua. Hierin heb ik mijn bachelordiploma behaald. Sinds 1979 werk ik als fysiotherapeut en sinds 1986 ben ik gediplomeerd acupuncturist.

Steeds komen er nieuwe ontwikkelingen bij als MORA-bioresonantie en Asyra. Daarnaast blijf ik cursussen volgen over voeding, kruiden, Bachremedies, diverse massagetechnieken, medical taping en methodisch handelen. Een mens krijgt in zijn leven te maken met veel dreigende verstoringen die hem uit balans kunnen brengen en klachten veroorzaken.
Als iemand in de praktijk komt met een klacht dan worden de verstoringen stuk voor stuk opgezocht en een aanzet tot helen wordt gegeven.

Niet meteen zijn alle verstorende factoren meteen zichtbaar; vaak pas als de ene factor geheeld is , laat een volgende factor zich zien. Zo worden lagen in de mens stuk voor stuk zoveel mogelijk geheeld.
Bij verstoringen kun je denken aan disbalans in de voeding, niet geïntegreerde emoties, teveel inspanning ten opzichte van ontspanning of juist andersom, fysieke trauma`s, erfelijke factoren, omgevingsfactoren als milieu en medemensen.

Helen wordt betracht met een combinatie van factoren zoals blokkades opheffen met massage, mobilisaties, acupunctuur, individueel geteste frequenties die het zelf regenerend vermogen activeren, inzicht geven met woorden, leefstijladviezen.

Maarten Vaneker

Maarten Vaneker

Mijn naam is Maarten Vaneker ( geboren in 1993) en ben momenteel bezig met afronden van de opleiding tot acupunturist bij Qing Bai.  Hiervoor ben ik zoekende geweest en heb uiteenlopende opleidingen gevolgd van geschiedenisdocent tot sociaal pedagogisch hulpverlener; beide studies heb ik niet afgerond maar ze brachten me wel tot de conclusie dat ik graag mensen help met zoeken naar hun eigen gezondheid .

De afgelopen jaren heb ik ik de Medische Basisopleiding gevolgd evenals studies bij Nederlandse Academie Energetische Geneeswijzen en bij Opleidingsinstituut Sportmassage NoordOost. 

Door bezig te zijn met bioresonantie ervaar ik zelf de voldoening om open naar mezelf en anderen te kijken.

Ik heb met deze werkervaringen veel inzichten gekregen en hoop hieruit meer vorm te krijgen in mijn kant als therapeut.